Абсолютната чистота е първата стъпка към придобиването на здраво тяло.

...
Абсолютната чистота е първата стъпка към придобиването на здраво тяло.
Коментари Харесай

Какво се случва с тялото ни, когато се прочиства?

Абсолютната непорочност е първата стъпка към придобиването на крепко тяло. Всяко струпване или задържане на мъртва материя или на други нечистотии в организми ще забави процеса на възобновяване.

Естествените отделителни канали са белите дробове, порите на кожата, бъбреците и червата.

Изпотяването е деяние, посредством което потните жлези изхвърлят токсините, които биха били нездравословни за нас, в случай че останат в тялото. Бъбреците отделят крайния артикул от храната и непотребните субстанции от черния дроб.

Червата също отделят непотребните субстанции от храната и умрелите кафези и тъкани, които се образуват в следствие от физическа и умствена активност. Ако тези субстанции не излязат от организма, може да се стигне до гниене на белтъчините, което, от своя страна, да докара до токсимия или ацидоза (състояние на понижение на алкалните молекули в телесните течности).

Задържането на сходни непотребни субстанции може да провокира още редица затруднения, по тази причина тяхното елиминиране е първата крачка към реализиране на всеки дълготраен триумф.

 Детокс

При възобновяване на тялото по натурален път консумирането на натурални храни под формата на плодови и зеленчукови сокове може да провокира естествен развой на пречистване на тялото.

Понякога този развой е придружен от болки и дискомфорт в областите, където протича прочистването.

Тези стряскащи признаци не трябва да ни карат да мислим, че соковете могат да ни разболеят. Напротив, би трябвало да приемем, че процесите на пречистване са естествено събитие и че колкото по-скоро се появи това неразположение, толкоз по-бързо ще премине.

 Сокове

Колкото повече сокове пием, толкоз по-бързо ще се възстановим. Ако имаме някакви подозрения, можем да се консултираме с доктор, който е осведомен със соколечението.

Да се отхвърля лечебната изгода от пиенето на сурови зеленчукови сокове, би било демонстрация на незнание и липса на схващане.

Разбира се, не можем да чакаме насъбраните с години отрови в тялото ни да бъдат отстранени благодарение на зеленчуковите сокове за един ден. Всичко това е един нескончаем развой, изискващ самообладание и поредност.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР