Бившият нападател на Ливърпул Луис Суарес е категоричен, че не

...
Бившият нападател на Ливърпул Луис Суарес е категоричен, че не
Коментари Харесай

Суарес: Би било странно да играя за друг тим в Англия, различен от Ливърпул

Бившият нападател на Ливърпул Луис Суарес е безапелационен, че не би играл за различен британски тим. Както е известно, уругваецът беше част от мърсисайдци сред 2011 и 2014 година.

“Да играя за тим в Англия, друг от Ливърпул, би било мъчно. Имах и се надявам към момента да имам толкоз положителни взаимоотношения с почитателите на Ливърпул, че би било необичайно за мен да играя за различен отбор. Щеше да бъде особено да печеля шампионата с Ливърпул, само че съм удовлетворен, че тяхното очакване към този момент свърши. Те наподобяват като тим, който още доста сезони ще бъде конкурентоспособен, макар че миналата акция не беше най-хубавата за тях. Те се върнаха там, където им е мястото”, разяснява Суарес пред World Soccer Magazine.

Голмайсторът също по този начин приказва и за прекосяването си в Атлетико Мадрид. “В момента се любувам на престоя си в Атлетико. Харесва ми тук, със фамилията ми се установихме в Испания и няма потребност да мисля за овакантяване. Когато се замисля за това какъв брой добре се приспособих в Атлетико и за вярата на треньора в мен, несъмнено идването ми тук беше верният избор за мен”, удовлетворен е той.

Суарес даде и мнението си за слуховете, съгласно които той може да заиграе под управлението на някогашния си съотборник на “Анфийлд” - Стивън Джерард, който сега води Рейнджърс. “Мисля, че Стиви се оправя добре и без мен! Радвам се, само че изобщо не съм сюрпризиран, че той завоюва купата с Рейнджърс. Печеленето е това, което той прави, и съм уверен, че в бъдеще той ще се завърне в Ливърпул”, съобщи 32-годишният състезател.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР