Свищов. Посланикът на Италия н.пр. Джузепина Дзара направи визита Свищов,

...
Свищов. Посланикът на Италия н.пр. Джузепина Дзара направи визита Свищов,
Коментари Харесай

Посланикът на Италия н.пр. Джузепина Дзара посети Свищов

Свищов. Посланикът на Италия н.пр. Джузепина Дзара направи аудиенция Свищов, където се срещна с кмета на Общината доктор Генчо Генчев и посети Стопанска академия „ Димитър А. Ценов “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Свищов .

По време на едночасовата аудиенция при кмета на Свищов бяха разисквани редица въпроси, касаещи транспортната съгласуваност, пътната инфраструктура и нуждата от държавна поддръжка за реализирането на редица планове, които биха съдействали за развиването на района. Градоначалникът срещна н.пр. Джузепина Дзара с проектите за осъществяване на Дунавски промишлен парк, който би бил чудесна опция за развиване на капиталови взаимоотношения с Италия и компании, които биха избрали да развиват индустриалната си активност на територията на община Свищов.

В края на срещата, доктор Генчев срещна посланика на Италия с културните и исторически забележителности на града, като отдели изключително внимание на Античния боен лагер „ Нове “, който е неразрушимата връзка сред Римската империя и сегашен Свищов.
Посещението си в Свищов Н.П. Джузепина Дзара продължи в СА „ Д. А. Ценов “, където се срещна с ректора на висшето образователно заведение проф. Марияна Божинова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР