Балчик. Специална селекция студентски филми ще бъде представена на фестивала

...
Балчик. Специална селекция студентски филми ще бъде представена на фестивала
Коментари Харесай

Специална селекция студентски филми ще бъде представена на фестивала за късометражно кино в Държавния културен институт „Двореца“ в Балчик

Балчик. Специална селекция студентски филми ще бъде показана на фестивала за късометражно кино в Държавния културен институт - Културен център „ Двореца “ в Балчик, който стартира на 25 юни, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна .

До 27 юни в Каменна зала на Архитектурно-парковия комплекс публиката ще има опция да гледа български и румънски филми, спечелили награди в последните издания на фестивала. В продължение на три дни ще бъдат показани творбите на ученици на НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов “, Нов български университет и Академия по театрални изкуства и кинематография - Букурещ. За всички фенове на качественото късометражното кино Американска фондация за България и Културен център „ Двореца Балчик “ провеждат специфични прожекции на филми от селекцията на Международния студентски кино фестивал „ Ранно пиле “. Гостите на фестивала ще могат да се допрян до свежия взор на младите кино създатели, да научат тематиките, които ги вълнуват, да съпреживеете страстите им. Информация за филмите от програмата на фестивала е оповестена на уеб страницата на.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР