Певецът от Backstreet Boys влезе преди време в жълтите новини

...
Певецът от Backstreet Boys влезе преди време в жълтите новини
Коментари Харесай

Ник Картър продължава да протестира срещу своята невинност

Певецът от Backstreet Boys влезе преди време в жълтите вести с обвинявания за полови закононарушения. През 2022 година жена на име Шанън Рут упрекна звездата в полово принуждение и душевен тормоз. Според историята й, случаят е станал преди повече от двадесет години, само че Картър твърдо съобщи, че е почтен.

В правосъдни документи, предоставени на списание People, юристите на Картър приканват за друго чуване по делото. Според документите е било „ в действителност невероятно “ Картър да е малтретирал полово ищеца в рейса на турнето на Backstreet Boys през 2001 година, както Рут твърди, защото групата явно е напуснала незабавно след въпросния концерт. Въпреки това юристът на пострадалата споделя, че клиентката му е подготвена за желаното чуване: „ Тя чака с неспокойствие да може да изрази своята страна на историята в изказването си “.
Реклама
Междувременно Шанън Рут не е единствената жена, която упреква Ник Картър в полово принуждение. Бившата певица на Dream Мелиса Шуман също твърди, че е била изнасилена от някогашния младеж сърцеразбивач през 2003 г.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР