Тейлър Суифт удиви в искрящо оранжево и лилаво -ord, когато

...
Тейлър Суифт удиви в искрящо оранжево и лилаво -ord, когато
Коментари Харесай

Тейлър Суифт удиви в искрящо оранжево и лилаво съчетание, докато дебютира с изненадващи песни за втора вечер в Париж, докато обновеното й турне Eras на стойност £1,4 милиарда продължава

Тейлър Суифт удиви в искрящо оранжево и лилаво -ord, когато дебютира с ОЩЕ нови тоалети и изненадващи песни за втората вечер в Париж в петък 

34-годишната международна мегазвезда напряко побърка почитателите си в четвъртък вечерта, когато нейното турне Eras Tour за 1,4 милиарда паунда се завърна с нов редактиран сетлист и костюми към преди малко издадения й албум The Tortured Poets Department блестящи каубойски ботуши и подобаваща блестяща китара.

Тя също по този начин сподели нова тениска Red 22, която гласеше: „ Обзалагам се, че мислиш за мен? “ до момента в който се наведе в профил на сцената, с цел да се срещне с млад почитател.

Известна с изненадващите си песни, Тейлър пусна още нови песни от най-новото си издание, до момента в който почерпи почитателите с My Boy Only Breaks His Favorite Toys и каша от Свърши ли в този момент? и Out Of The Woods.

Винаги обръщайки внимание на детайлите, Тейлър се изп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР