9-годишно момиченце стана жертва на изнасилвачи от крематориум, които, водени

...
9-годишно момиченце стана жертва на изнасилвачи от крематориум, които, водени
Коментари Харесай

Свещеник и приятелите му изнасилили дете в крематориум

9-годишно момиченце стана жертва на изнасилвачи от крематориум, които, водени от духовник, го умъртвили, а по-късно, с цел да се отърват от натрупа, го изгорили. Жестокото закононарушение се е разиграло при започване на месец август в Югозападен Делхи, Индия, написа The Print, представен от БЛИЦ.

В деня на закононарушението жертвата считала да играе на улицата с другари, само че родителите ѝ я помолили да донесе вода от кладенеца, който се намирал на територията на крематориума, на пет минути пешком от вкъщи им.

Половин час по-късно свещеникът се обадил на майката ѝ и я извикал. В крематориума родителката се натъкнала на безжизненото тяло на щерка си, по което имало изгаряния. Свещеникът споделил, че момичето е умряло от токов удар и незабавно би трябвало да бъде кремирано, в противоположен случай органите ѝ ще бъдат дадени за трансплантация.

В рамките на 10 минути останките на детето горели в двора, а майката била парализирана от смут.

Привлечени от дима, група локални поданици пристигнала на мястото, потушила пламъците и извадила крайниците на детето.

Първоначално полицията е завела дело единствено за укриване на доказателства, само че по-късно се оказало, че детето е изнасилено и убито. Семейството на жертвата пък било заплашвано.

Служители на правоохранителните органи са задържали четирима обвинени: свещеника, двама души, които са работили с него и локален гражданин. Те са упрекнати в ликвидиране, обезчестяване и заличаване на доказателства.

Местни поданици споделят, че в крематориума свещеникът и другите арестувани са взимали опиати, играели са хазарт и са канели дребни деца, които е трябвало да ги масажират.

Родителите на момиченцето желаят смъртно наказване за нарушителите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР