84-годишният Димитър Тасков, бивш футболист на ФК Ботев (Благоевград), и

...
84-годишният Димитър Тасков, бивш футболист на ФК Ботев (Благоевград), и
Коментари Харесай

60-годишен брак празнуват спортисти на стадион

84-годишният Димитър Тасков, някогашен футболист на ФК Ботев (Благоевград), и 78-годишната Незабравка Таскова, играч и капитан на националния тим по автомобилизъм, демонстрираха, че същинската обич съществува, казвайки си още веднъж заветното " да " на диамантена женитба. Двамата влюбени се трансфораха в една от дребното двойки у нас, които могат да се похвалят с толкоз дълготраен брак.

" Празненството ни беше на стадион " Христо Ботев " – там, където се срещнахме за пръв път. Никога не сме подозирали, че ще достигнем този благополучен момент дружно, само че успяхме с доста обич, почитание и взаимни отстъпки ", с наслада споделя пред " България Днес " Незабравка. По думите й щерка им Оля провела скрито диамантената женитба и те разбрали за тържеството на самия ден.

" След като се венчахме през 1962 година, аз завърших със спорта, само че Митко беше футболист и продължи своята кариера. Аз бях компактно до него и не пропусках нито един негов мач. Дори и когато се родиха децата, ние продължавахме да го поддържаме от самото начало ", връща лентата обратно старата жена.

Незабравка разкри, че макар годините с мъжа й не престават да работят, занимавайки се с батерии на коли.

" България през днешния ден "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР