„Обичам те толкова много“, прошепна костинбродският славей на сръбската турбофолк

...
„Обичам те толкова много“, прошепна костинбродският славей на сръбската турбофолк
Коментари Харесай

Азис Се Изповяда, Ето Какво Сподели На Цеца

„Обичам те толкоз много“, прошепна костинбродският славей на сръбската турбофолк звезда в дребните часове на петък сутринта. Тогава двамата с Цеца се усамотиха, хванати за ръце, малко след концерта „25 години радио „Веселина“ в зала „Арена Армеец“.

Така Азис за първи път се видя очи в очи със своята кумирка Цеца. Сръбската турбофолк звезда също бе посетител реализатор по време на концерта. Тя бе кулминационната точка на шоуто и взриви публиката с появяването си на сцената малко преди среднощ. Цеца излезе с конска опашка на плитка и облечена в стилна зелена рокля.

„Луда вечер в София“, написа Цеца под своя фотография в обществените мрежи. Тя поръча плато с пресни плодове – грозде, ябълки и мандарини, незабавно след концерта.

Азис също си пусна фотография, на която се е гушнал с Цеца, до момента в който тя го целува по бузата.

„Обичам те доста!“, написа ромският славей на своята колежка. Той се похвалил пред обкръжението си, че със сръбкинята доста си допаднали и тя даже го е поканила да й гостува в дома й в Белград.

Двамата разискали и концепцията за взаимен концерт в западната ни съседка. Вдовицата на Аркан от дълго време има афинитет към българската чалга звезда. Цеца се впечатли от присъединяване на Азис в шоуто „Като две капки вода“ през 2015 година Тогава на финала родният артист влезе тъкмо в облика на Цеца, изпълнявайки безконечния й шлагер „Кукавица“. Изумена от приликата, самата сръбска фолклегенда качи видеото с имитацията в формалния си уебсайт.

За да впечатли още повече изпълнителката на тоталните шлагери „Пиле“ и „Трепни“, Азис за следващ път показва, че доста държи по него да има скъпи и лъскави бижута. Кралят на попфолка се появи с неповторими обеци с диаманти, чиято цена е повече от 40 бона.

Впечатление на почитателите направи яката дупара, която ромският славей е отпрал, сходно на Гери-Никол. Въпреки че постоянно пуска снимки по какъв начин се поти крепко в залата, костинбродският артист няма изваяно тяло, а в противен случай – огромен гъз, който крепко мята на кючеци.

Преди няколко месеца Азис влезе във форма и махна непотребните килограми и мазнини от тялото си. През зимата евентуално не съблюдава никакви хранителни режими и не се замисля какво поставя в устата си, което си проличава от формата на тялото му, написа „България днес“.

Азис още веднъж заложи на личния си жанр – с кожено яке, съвременна лъскава тениска, впити дънки и високи обувки, които стигат малко под колената му. Той разтресе яката си дупара незабавно щом се качи на сцената. Азис изпя най-големите си шлагери от своя репертоар и взриви съвсем цялостната „Арена Армеец“.

Изпълнителят интензивно се надява да направи тяло като на по-младите си сътрудници – Фики и Галин, само че големият му вкус не му разрешава. Азис е вманиачен по пици и съвсем не минава ден, в който ромският славей да не си похапне от тестените произведения. Преди време той стопи цели 30 кг. За неговата храна се грижеше известната диетоложка доктор Енджи Касабие.

„Храня се единствено и само с нейната храна“, хвалеше се Азис, само че очевидно това към този момент е в предишното и кралят на фолка се възстановява към остарялата си окръглена фигура.

Другите огромни звезди, които взривиха почитателите в зала „Арена Армеец“ в четвъртък вечерта, бяха Цветелина Янева, Галена, Фики и гръцката легенда Пеги Зина. За Цвети това бе първо качване на сцената, откакто стана майка през септември предходната година.

Фики също загърби бащинските си отговорности, с цел да изпее известния си дует с Галена. Тя от своя страна небрежно изпрати младия баща с рекомендация да си гледа бебчето.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР