„Ергенът“ Виктор Стоянов стигна дъното след като остави Виктория Капитонова

...
„Ергенът“ Виктор Стоянов стигна дъното след като остави Виктория Капитонова
Коментари Харесай

Фенове след „Ергенът“: Виктор е клоун, ще си отива с Виктория!

„Ергенът“ Виктор Стоянов стигна дъното откакто остави Виктория Капитонова в шоуто
Виктор Стоянов си навлече гнева на всички фенове след снощния епизод на „Ергенът“, видя kliuki.ws. След излъчването на шоуто фитнес инструкторът понесе куп обиди по собствен адрес. Това се случи поради „неговото“ решение да остави в предаването не различен, а злобната Виктория Капитонова.

Рускинята всякога намира метод да е „номер едно“, само че не в положителния смисъл на тези думи. С всеки минал епизод на „Ергенът“ Капитонова става все по-мразена от феновете на предаването.

Това, което издразни почитателите за първи в рускинята, беше нейната „материална“ страна. След като Виктория си изиска безценен часовник за подарък от Виктор Стоянов, тя продължи да се излага.

Снощи Капитонова мина всевъзможни граници и заля Александра Гърдева с вода. След това свое деяние най-нагло си потегли афектирана, че Алекс не желае да си върви от шоуто. Въпреки постъпката си обаче Капитонова въпреки всичко получи роза от Стоянов, а това разгневи феновете.

И Виктор отнесе огромен хейт от тях. В формалната страница на „Ергенът“ почитателите не стопират да оплюват по този начин стремежи от участничките ерген. „Виктор е смешник, таман съвършено ще си отиват с Виктория“, написа фен на предаването.

„Безхарактерният мъж заслужава тъкмо такава жена: надменна, елементарна и агресивна“, написа различен почитател на шоуто, визирайки Капитонова.
 Зрителите гневни на Виктор Стоянов, че остави Капитонова в
Зрителите гневни на Виктор Стоянов, че остави Капитонова в „Ергенът“ сн. Инстаграм
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР