76-годишната певица Шер се раздели с музикалния продуцент и рапър

...
76-годишната певица Шер се раздели с музикалния продуцент и рапър
Коментари Харесай

Шер се раздели с 40 години по-младия си приятел

76-годишната певица Шер се раздели с музикалния продуцент и рапър Александър Едуардс, който е съвсем 40 години по-млад от нея, написа TMZ.

Двойката се е разделила преди няколко седмици, само че това стана известно едвам в този момент. Причината за краха на връзката им не се оповестява. 

Cher and Alexander Edwards Hold Hands, Leave together, After Partying with Tyga
— TMZ (@TMZ)
По информация на медиите 76-годишната икона и 37-годишният Александър към момента не са сгодени. „ Казаха ни, че двамата просто са решили да се забавляват с догатката, че това е годежен пръстен “, отбелязва изданието, базирайки се на източник, непосредствен до двойката. 

Александър Едуардс е следващото име на изпълнителката в листата ѝ с по-млади от нея някогашни гаджета.

Сред тях са Том Круз, с който Шер излизаше в зората на кариерата си - тогава той беше на 23 години, а тя – на 38. Сред екс-половинките на певицата бяха още китаристът Ричи Самбора, който е с 13 години по-млад от нея, и сценаристът и създател на комиксите на Marvel – Рон Цимерман, който беше с 12 години по-млад от Шер ( той умря през август тази година на 65).  

С Едуардст Шер се среща по време на Седмицата на модата в Париж през септември 2022 година, скоро двамата към този момент са двойка. Неведнъж изпълнителката на Believe споделя, че новият ѝ другар се отнася към нея " като с кралица ".

Заслужава си да се означи, че на своите 76 години Шер наподобява в зашеметяваща форма и продължава да бъде дейна, както сами може да се убедите, освен в любовния си живот, само че и на сцената. Неотдавна да вземем за пример певицата с арменски генезис излезе на подиума на ревюто на Balmain в Париж, облечена в стеснен латексов гащеризон и остави всички без мирис. 



Шер и Александър Едуардс

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР