70 акта за неспазване на противоепидемичните мерки са издадени миналата

...
70 акта за неспазване на противоепидемичните мерки са издадени миналата
Коментари Харесай

Десетки актове в моловете заради маски

70 акта за неспазване на противоепидемичните ограничения са издадени предходната седмица в София. От тях 60 са формирани на гости или работещи в молове.  

Други 9 акта са написани на гости или работещи в нощни заведения и нощни заведения, като от тях 6 са за неспазване на противоепидемичните ограничения, а 2 за неспазване на възбраната за тютюнопушене.

Връчени са и 2 предложения за сформиране на актове. Това демонстрират инспекциите на столичната РЗИ в закрити публични места за интервала 12.10.2020 г.- 18.10.2020, съобщи БГНЕС.

Извършени са 254 инспекции по съблюдаване на противоепидемичните ограничения и цялостната възбрана за тютюнопушене в закрити публични места, в т. ч. спортни обекти, фитнес зали, огромни търговски центрове – вид мол, плувни басейни, детски и образователни заведения, административни здания, офис здания, обекти за търговия и произвеждане на храни (ресторанти, кафенета и др.) и нощни заведения.

От тях 56 са в огромни търговски центрове, 7- в административни и офис здания, 8 - в нощни заведения и нощни заведения.

СРЗИ продължава с учестения надзор и благодари на всички жители, които съзнателно съблюдават въведените в страната противоепидемични ограничения. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР