Урсула фон дер Лайен идва в Пловдив, дава рамо на

...
Урсула фон дер Лайен идва в Пловдив, дава рамо на
Коментари Харесай

Урсула фон дер Лайен идва в Пловдив, дава рамо на ГЕРБ-СДС за изборите!

Урсула фон дер Лайен идва в Пловдив, дава рамо на ГЕРБ-СДС за за изборите!

Председателката на Европейската комисия, която сега е и водещ претендент на Европейската национална партия (ЕНП) за европейските избори Урсула фон дер Лайен идва в Пловдив. Там с наличието си ще поддържа ГЕРБ-СДС за изборите! Урсула фон дер Лайен идва в Пловдив, ще взе участие в предизборно събитие на ГЕРБ-СДС.

В града под тепетата спорната поради многочислените кавги към нея през последните години ще участва за показване на евролистата на обединението. За събитието идва и ръководителят на ЕНП Манфред Вебер.

От ГЕРБ-СДС се похвалиха, че предизборното мероприятие ще се организира в Античния спектакъл в Пловдив от 18:00 часа. Водачът на евролистата на ГЕРБ-СДС и някогашен ръководител на Народното събрание Росен Желязков ще приказва на срещата за главните цели и политики на евролистата на ГЕРБ-СДС.

Урсула фон дер Лайен идва в Пловдив, дава рамо на ГЕРБ-СДС за изборите! 01.06.24 20:06 Грузинският министър председател: Съединени американски щати финансираха най-малко два опита за събаряне на държавното управление 01.06.24 19:42 Ужас зад стените и прозорците: Отчетоха жесток растеж на домашно принуждение! 01.06.24 19:16 Парадокс: Цената на пилешкото хвръкна, а на яйцата падна доста! 01.06.24 18:44 Много неприятна вест за цената на природния газ от КЕВР! 01.06.24 18:25

Предвидено е Урсула фон дер Лайен и Манфред Вебер ще създадат специфични обръщения към гласоподавателите на ЕНП в България. Като самобитен хазаин на събитието водачът на ГЕРБ Бойко Борисов също ще има изявление пред членовете и симпатизантите на партията.

Източник: „ Марица “

Още вести четете в: България, Избори 2024, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР