65- годишният Брус Уилис се завърна в ролята на емблематичния

...
65- годишният Брус Уилис се завърна в ролята на емблематичния
Коментари Харесай

Брус Уилис отново в ролята си от „Умирай трудно“

65- годишният Брус Уилис се завърна в ролята на емблематичния си детектив от „ Умирай мъчно “ Джон Макклейн за реклама, популяризираща нова дълготрайна автомобилна батерия на  Advance Auto Parts, наричана още DieHard. Късометражният филм включва още няколко познати лица от екшъна.

Рекламата стартира с това, че Макклейн се пробва да възпламени колата си на тъмна и пуста улица. " Ами, ти искаше спокойния живот, Джон. Празни акумулатори. Празни улици ", споделя героят, до момента в който влиза в магазина за разширени авточасти.

След това Макклейн вижда своя зложелател от кино лентата от 1988 година Тео на Кларънс Гилиард-младши, който към момента е на път да отмъсти и се врязва в Advance Auto Parts.

Макклейн се измъква на косъм през отдушник на тавана (точно както в положителните остарели дни) и е спретнат от водача си на лимузина Аргайл (Де`воро Уайт). След това Макклейн конфигурира акумулатора на колата и хвърля граната към Тео, взривявайки злодея.

„ Никога не съм правил каквато и да е реклама с персонажа на Джон Макклейн, само че Advance Auto Parts донесе концепция за консолидиране на батерията DieHard в историята „ Умирай мъчно “ посредством къс филм, който е достоверен за Макклейн и двете марки “, сподели Уилис в известие за пресата, получено от Fox Business.

„ Адванс подходи към това като филм - сюжетът е интелигентен, интензивната продукция и мястото е занимателно, добави той.

„ Умирай мъчно “ реализира огромен триумф в боксофиса, като взе над 139 милиона $ от международния боксофис. Целият франчайз от пет кино лентата направи над 1,4 милиарда $.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР