64-годишният Венцислав Василев, който застреля съпругата си Елена посред бял

...
64-годишният Венцислав Василев, който застреля съпругата си Елена посред бял
Коментари Харесай

И САС остави в ареста Венцислав, който застреля съпругата си Елена

64-годишният Венцислав Василев, който простреля брачната половинка си Елена измежду бял ден в кафене в столичния квартал „ Лагера”, остава с мярка „ задържане под стража”, съобщи бТВ.

Софийският апелативен съд удостовери решението на градския във връзка с мярката му за неотклонение.

Решението на апелативните магистрати е дефинитивно.

На съвещанието на Софийски градски съд Василев призна, че е изстрелял пет патрона против 42-годишната си брачна половинка, а съдът реши, че има задоволително доказателства против Василев и му наложи най-тежката мярка „ задържане под стража”.

Адвокатът на Василев изясни, че той има раково заболяване, и изиска да бъде под домакински арест, с цел да се лекува. Съдът обаче счете, че психическото положение на Василев е лабилно, както и че съставлява заплаха за обществото.

„ В момента признавам, че стрелях. Причините са големи. Нямах желание да я застрелям”, сподели пред съда Василев.

Мъжът изясни, че не е следял брачната половинка си в деня на случая. След като е пристигнал от Ямбол в София на 18 август, той е желал да се срещне с нея, видял я е инцидентно и се е доближил, с цел да поговорят за децата им. Съпругата му обаче не му е разрешила да седне до нея на масата и му е споделила, че той към този момент няма деца, изясни Василев пред съда и добави, че тогава е решил да стреля.

Според обвинения брачната половинка му е имала проблем с алкохола, не му е давала да вижда децата си и предходното си семейство. Той изясни и че не я е виждал, откакто е била издадена ограничаваща заповед да не я доближава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР