64-годишната поп икона и дългогодишен защитник на ЛГБТ Мадона представи

...
64-годишната поп икона и дългогодишен защитник на ЛГБТ Мадона представи
Коментари Харесай

Как Мадона отговори на коментарите за обезобразяването си

64-годишната поп икона и дълготраен бранител на ЛГБТ Мадона показа осъществяването на Ким Петрас и Сам Смит " Unholy " по време на премиите Грами преди броени дни. Вечерта беше изключително значима, защото Петрас стана първата транссексуална жена, спечелила Грами отличие, което получи за най-хубаво поп дуо/групово осъществяване дружно със Сам Смит. 
 Грами 2023, Бионсе, Адел, Виола Дейвис, Ким Петрас и историческите моменти от премиите тази година
4 исторически момента от премиите Грами тази година

С какво ще запомним церемонията тази година

Социалните мрежи обаче сякаш не обърнаха внимание на това достижение, а концентрираха сили, като се надигнаха към по-пълното лице на Мадона и спекулираха какви пластични интервенции си е направила. Преди ден певицата на " Vogue " и седемкратна носителка на Грами, отговори на мненията, като сподели, че още веднъж е " уловена в блясъка на възрастовото държание и мизогинията, които проникват в света, в който живеем ". Мадона написа в обява в Instagram, че въпреки в началото да е желала да даде последната премия за вечерта за албум на годината, тя счита, че е " по-важно " да показа осъществяването на Петрас и Смит, тъй като това е " миг, който прави история ".

" Вместо да се съсредоточат върху това, което споделих в речта си, което беше да благодаря за безстрашието на актьори като Сам и Ким, доста хора избраха да приказват единствено за мои фотоси в непосредствен проект, направени с камера с дълъг обектив от фотограф на пресата. А това би изкривило лицето на всеки ", написа Мадона.

Певицата добавя, че за следващ път е хваната в блясъка на старческата възраст и мизогинията, които проникват в света, в който живеем през днешния ден. Свят, който отхвърля да чества дамите, които са навършили 45 години и усеща нуждата да ги накаже, в случай че те не престават да бъдат работливи, рисковани и със мощна воля, означават от Yahoo Life.

" Никога не съм се извинявала за нито един от креативните избори, които съм направила, нито за метода, по който наподобявам или се обличам и нямам намерение да стартирам в този момент. Медиите ме унижават от началото на кариерата ми, само че разбирам, че всичко това е тестване и се веселя да проправя пътека, тъй че всички дами зад мен да имат по-добри и по-лесни времена през идните години ", написа още Мадона. 
 Мадона, Грами 2023 и стряскащият външен тип на певицата, който озадачи почитателите ѝ
Стряскащият външен тип на Мадона

Певицата съумя да шокира почитателите си

Тя заимства имитация от Бионсе, която също счупи върхове на неделната гала, като написа: " Няма да разбиете душата ми. Очаквам с неспокойствие още доста години на подривно държание, прекрачване на граници, опълчване на патриархата и най-много време да се любувам на живота си. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР