6-годишно момиче почина, след като беше ударено от витло на лодка в Аризона

...
6-годишно момиченце, което случайно беше ударено от витло на лодка
Коментари Харесай

6-годишно момиченце, което случайно беше ударено от витло на лодка на езерото Плезант в Аризона в петък сутринта, е починало, според официални лица.

Две семейства в група от 12 души са били на лодка на езерото, когато диспечери на 911 са получили обаждане от едно семейство, че 6-годишната им дъщеря е била ударена от витлото на лодката, каза офисът на шерифа на окръг Марикопа (MCSO). в издание.

Свидетели на местопроизшествието казаха на органите на реда, че майката на момичето управлявала лодката и не знаела, че детето е във водата, когато тя започнала да шофира, дърпайки бащата на уейкборд,

След това бащата забеляза някой във водата и преплува, бързо осъзнавайки, че това е собствената му дъщеря и че кракът й е бил ампутиран от витлото на лодката, според съобщението.

„Детето беше транспортирано до яхтеното пристанище на езерото от нейното семейство, където служители на MCSO и пожарникари ги посрещнаха и незабавно започнаха да оказват помощ на детето и впоследствие го транспортираха до близката болница, където беше обявено за починало“, се казва в съобщението.

Докато инцидентът остава в процес на разследване, офисът на шерифа каза, че увреждането не изглежда да е фактор за трагедията и всичките 12 пътници на лодката са носили спасителни жилетки.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР