58-годишният Ангел Нунев, който уби по брутален начин своя колега

...
58-годишният Ангел Нунев, който уби по брутален начин своя колега
Коментари Харесай

Обрат с брутално убийство край Смолян заради кон и резачка!

58-годишният Ангел Нунев, който умъртви по жесток метод своя сътрудник и другар Атанас Наков, получи тежка присъда след решение на Апелативния съд в Пловдив. Убиецът ще лежи 17 години в пандиза при първичен непоколебим режим, написа.

Фаталният завършек на историята на сътрудниците, които били дървосекачи, настъпил на 8 август 2017 година на връх Свобода край смолянското село Давидково. Ангел се върнал от Ракитово след 4-дневна женитба на собствен непосредствен. Отивайки на обекта, където добивали дърва, открил, че конят и резачката му липсват, а неговият сътрудник Атанас Наков спи пийнал.

Нунев почнал да му нанася голям брой удари с крайници и ръце, вдигал го и го хвърлял на земята, газил го с крайници по главата и тялото, както и в региона на шията. В резултат на това предизвикал остра кръвозагуба на сътрудника си Атанас, която довела до мъчителна гибел.

Окръжният съд в Смолян постновява присъда от 12 години затвор при първичен непоколебим режим. Делото е било прегледано в едно правосъдно съвещание, с извършено кратко правосъдно разследване. Дървосекачът Нунев е признал напълно виновността си и обстоятелствата.

При първи опит за разглеждане на делото, Нунев само че изпаднал в нервност. Крещял насълзен, удряйки си главата в банката: „ Нещо неприятно става с мен! Нещо неприятно става с мен! Братя, за какво мълчите, помогнете ми ". Заради положението му съвещанието е отсрочено, като е назначена съдебно-психиатрична експертиза, която да даде мнение дали дървосекачът може да взе участие в правосъдния развой.

Обвинението и отбраната апелират решението пред Апелативния съд в Пловдив и по този начин се стига до постановяване на нова по-висока присъда за Ангел Нунев – 17 години затвор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР