57-годишният Дочо Моневски стана известен заради своята прилика с президента

...
57-годишният Дочо Моневски стана известен заради своята прилика с президента
Коментари Харесай

Двойникът на Радев пред bTV: Поздравяваха ме за преизбирането

57-годишният Дочо Моневски стана прочут поради своята аналогия с президента Румен Радев. Мнозина объркаха негова фотография като ловджия в обществените мрежи и помислиха, че на изображението е президентът. Двойникът на президента се съгласи да даде изявление единствено за bTV.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Известно време, откакто беше определен президентът, хората почнаха да се стопират и да се заглеждат. Даже питаха: „ Дали това не е президентът? “. Казвах им: „ А, не, не, не съм “, споделя Дочо.

Едва откакто почнали да го съпоставят с Румен Радев, той се загледал в неговите фотоси и видял аналогия.

„ Имаме някаква аналогия. Те хората най-добре го усещат. Човек самичък не може да реши дали има аналогия с дадена персона или не “, споделя Дочо.

Приликата му с президента станала мотив „ за бъзици “ и „ го поздравявали за преизбирането “.
Снимка: btvnovinite.bg
Дочо работи като надзирател на Троянския манастир, занимава се и с гъбарство. Обича да се поддържа във форма като президента и го прави „ посредством работа “. В момента не би могъл да прави лицеви опри, тъй като има проблем с рамото.

Дочо споделя, че има хора, които не харесват президента и сгода не може да има за всички, само че на не „ му подхожда като човек “.

Виждал го е единствено по медиите, само че би се радвал да се види с него онлайн, само че регистрира, че президентът е ангажиран и не може да обръща внимание на всеки, с който има аналогия.

Вижте целия диалог във видеото .
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР