53-годишният Милен Методиев, който беше задържан в новогодишната нощ с

...
53-годишният Милен Методиев, който беше задържан в новогодишната нощ с
Коментари Харесай

Бомбаджията антиваксър бил в Армията на Христос

53-годишният Милен Методиев, който беше арестуван в новогодишната нощ с граната в центъра на София, е освободен от ареста, само че има повдигнато обвиняване за безчинство.

Той споделя, че е съперник на имунизациите и към дейностите му го е напътил Исус Христос, заяви Българска национална телевизия.

" 22 години съм в армията на Христос, боен без военни облекла, подобен, духовно боен. Христос ми сподели преди два месеца - напускаш работа и си необходим за България, всички пари, които си икономисал за апартамент, за жилище, ги даваш в революцията, във въстанието, споделям - чувам, Господи, нали съм боец, ти си главнокомандващ ", съобщи Милен Методиев.

Затова на Нова година е призовавал хората на площада да не съблюдават противоепидемичните ограничения. Методиев твърди, че всички открити оръжия не са същински.

" Обвиниха ме, че съм имал граната. Бил съм публично рисков човек, сиреч терорист номер 1 на България. Те са мои реплики от Вип магазина в Пловдив, имам си документи в телефона съм си ги снимал, за всеки случай на някаква неочаквана инспекция от полицията ", сподели Методиев.

Той твърди, че е професионален шофьр на ТИР. Има уязвимост към военните каузи и по тази причина си купува пистолети-реплики и други оръжия и добави, че е направляван свише.

Милен Методиев не е член на партрия. Готов е обаче да взе участие в митинги против имунизациите, в случай че някъде има такива.

Полицията продължава следствието на случая. Вече се проверявят парцели на дамата, в чиито автомобил бяха отркрити част от оръжията, конфискувани от Министерство на вътрешните работи.

Милен Методиев не се чуства отговорен за дейностите си. В момента е незает, само че със спестени пари е подготвен да заплати санкция за повдигнатите обвинявания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР