53-годишната новинарка публикува фотос, на който държи в ръцете си

...
53-годишната новинарка публикува фотос, на който държи в ръцете си
Коментари Харесай

Ани Салич изненада мрежата с бебе на ръце

53-годишната новинарка разгласява фотос, на който държи в ръцете си новородено момиченце. Оказа се, че в действителност преди броени дни тя е станала негова духовна майка. Салич е приела да бъде кръстница на дребната Божидара от Мелник, чиито родители били близки до сърцето на водещата.

На щастливото събитие новинарката се е появила в моден тоалет в бежов цвят в унисон с рокличката на дребната Божидара. Тя била дарена със скъпи дарове, измежду които и златни украшения. Ани участвала и на фамилното празненство с почерпка след църковната работа, само че не излиза наяве дали е била съпроводена от новата си половинка - Сотир Цацаров.



Макар още веднъж да е на гребена на любовта, журналистката е безапелационна, че не мисли за повече наследници. Ани има две пораснали деца от някогашния си брачен партньор Бранко. Новата ѝ половинка Сотир Цацаров даже към този момент е горделив дядо на първородно внуче, а е евентуално и Салич скоро да се похвали с сходна новина.

Като нищо обаче водещата на новините по Нова телевизия да мине под венчило за трети път. Зад гърба си тя има един несполучлив брак от младите ѝ години, когато се венчава за столичен бизнесмен. Дълъг фамилен стаж тя изкара с бащата децата си Бранко. Наскоро Цацаров публично се разведе с някогашната си жена Меглена, което значи, че в случай че решат да се вземат, към този момент е изцяло позволено и законно, писа " Ретро “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР