52-годишен мъж е с опасност за живота, след като управляваният

...
52-годишен мъж е с опасност за живота, след като управляваният
Коментари Харесай

52-годишен шофьор с опасност за живота след удар в дърво

52-годишен мъж е с заплаха за живота, откакто управляваният от него лек автомобил „ Аро ” се заби в крайпътно дърво. Катастрофата е станала към 6.40 часа на 26 август, неделя, по пътя сред селата Синдел и Аврен, осведомят от полицията.

На прав сектор от пътя водачът изгубил надзор над автомобила и се е блъснал в дърво. В болница е било открито, че е получил фрактура на 4 ребра, фрактура на дясна предмишница и кръвоизлив в коремната област. Пострадалият е опериран по неотложност и настанен в болничното заведение с заплаха за живота.

Трима души, измежду които и 9-годишно дете, пострадаха при други случай, в който кола се заби в дърво. Автомобилът „ Фолксваген Голф ” аварирал на 26 август към 12.30 часа на варненската ул. ”Прилеп ”.

45-годишна жена е с травми на гръдния панер и дясната ръка, лидерът е с травма на длан и лице. 9-годишно момиче,което също е пътувало в колата, е прегледано, само че не са открити травми и контузии. Детето обаче е било в положение на стрес и нерешителност.

Оказана им е здравна помощ и са ориентирани за домашно лекуване. Дете пострада и при случай през вчерашния ден по здрач на пътя за курорта „ Камчия ”, на разклона за комплекс „ Романтика “. Две коли са се блъснали, откакто 44-годишен лидер на лек автомобил „ ДЕУ “ не стопира на „ Стоп ” и се блъска в „ Ауди “.

Пострадали са пасажерите в корейската машина. 10-годишно момиче е получило травми на седалището, лявата подбедрица и лакът. 62-годишна жена е получила травма на глава. Оказана им е здравна помощ в болница и са ориентирани за домашно лекуване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР