5 вечери късометражно кино и вход свободен на кинофест Карантината

...
5 вечери късометражно кино и вход свободен на кинофест Карантината
Коментари Харесай

На кино във Варна

5 вечери късометражно кино и вход свободен на кинофест " Карантината " във Варна!

Над 40 кино лентата от 22 страни са включени в програмата на деветото издание на Международния кинофестивал за късометражни филми „ Карантината “, който ще се състои в дните от 1 до 5 август на плажа в квартал „ Аспарухово “ във Варна. 

Филмите, които ще предложи форума, са игрални, документални, пробни и анимационни, Голяма част от тях са били в селекцията на влиятелните фестивали във Венеция, Берлин, Торонто, както и „ Сънданс “ в Съединени американски щати и се демонстрират премиерно у нас.  

Преди всяка прожекция ще има авторска музика онлайн, показана от групите Funkaround,  S&GH Acoustic, Three men orchestra,  Innerglow  и Teddy velvet band.  Отново е обезпечен безвъзмезден превоз до Аспарухово, който потегля от Археологическия музей във Варна всяка вечер. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by The Quarantine Film Festival (@the_quarantine)

Деветото издание на Международния кинофестивал „ Карантината ” се реализира с поддръжката на Национален фонд „ Култура “ и Фонд „ Култура “ на Община Варна. Форумът цели опазването на рибарското населено място „ Карантината “, което е едно от последните съществуващи във Варненския район, напомнят уредниците. 

 

Рибарско населено място " Карантината " към този момент има нова стена, която да радва хората и да припомня за красивата ни природа без...
Posted by Kemsa.rt on Monday, 26 September 2022А в това време в Бургас...

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР