49-годишната Кейт Мос се появи за първата си обща корица

...
49-годишната Кейт Мос се появи за първата си обща корица
Коментари Харесай

Кейт Мос се снима с дъщеря си Лила за корицата на британския Vogue

49-годишната Кейт Мос се появи за първата си обща корица на английския Vogue дружно с щерка си Лила. Моделите бяха облечени в идентични бели тоалети: джъмпери 16Arlington и меки шапки Noel Stewart.


" Сега тя е напуснала родното гнездо и живее в личен апартамент в центъра на Ню Йорк, само че съгласно мен е към момента дете. Когато бях на възрастта на Лила, имах възприятието, че към този момент съм изживяла много животи. Бях ходила в чужбина. Имах до себе си обичан мъж, а по-късно още един... Но в доста връзки Лила е доста по-зряла, в сравнение с бях аз на 20 години ", споделя Кейт в изявление за изданието.

" Като я виждам по какъв начин гради кариерата си на модел, се връщам в 90-те години, когато аз едвам започвах, само че знам, че за нея нещата ще бъдат разнообразни. Тя осъзнава, че може да споделя " не ", което аз в никакъв случай не съм правила на нейната възраст, и че има верните хора към себе си - аз се уверих в това. И дано си призная: тя е доста по-разумна, в сравнение с бях аз тогава ", откровеничи моделът./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР