49-годишната актриса Ванеса Маркес почина нелепо в дома си на

...
49-годишната актриса Ванеса Маркес почина нелепо в дома си на
Коментари Харесай

Полицаи убиха актриса от "Спешно отделение", обвинила Джордж Клуни в секс тормоз

49-годишната актриса Ванеса Маркес умря неуместно в дома си на 30.08.2018 година. Американската актриса, родена на 21 декември 1968 година, нашумя с ролята си на сестра Уенди Голдман в първите три серии на " Спешно поделение ", написа в. " Сън ".


Смята се, че Маркес е страдала от хранителни разстройства, които значително са довели до гибелта й. Каква беше повода за гибелта на актрисата?
Маркес била убита от полицията при случай в дома й в Южна Пасадена. Полицаите били призовани да извършат инспекция в дома й поради сигнал, само че след 90 минути диалог с офицерите, Маркес извадила револвер.


Тя го насочила към офицерите, които я простреляли и я умъртвили.
Полковник Джо Мендоса шериф от бюрото по убийства в Лос Анджелис споделя в изказване: " По време на стрелбата с офицерите имаше и здравно лице. Започнаха да поддържат връзка с нея, тя стана доста некоординирана и по време на този контакт се въоръжи с револвер, насочи го към офицерите ".

Впоследствие обаче излиза наяве, че актрисата е заплашила органите на реда с револвер - играчка.

 Резултат с изображение за vanessa marquez

Припомняме, че Ванеса Маркес нанесе тежки обвинявания върху Джордж Клуни. Според нея, той е виновникът тя да изхвърчи от актьорския състав на " Спешно поделение ". Ванеса твърди, че откакто упрекна звездата в полов тормоз, той е ходотайствал тя да влезе в черната книга на Холивуд и да не и се оферират положителни функции.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР