49-годишна гъркиня била погребана жива. Щом се събудила в ковчега

...
49-годишна гъркиня била погребана жива. Щом се събудила в ковчега
Коментари Харесай

Погребана жена викала за помощ от гроба

49-годишна гъркиня била заровена жива. Щом се събудила в ковчега си, дамата почнала да вика за помощ, само че била изкопана прекомерно късно, поради което умряла от задушване.

Инцидентът е станал в Солун и сега тече следствие по него.

Гъркинята е била настанена в елитна болница. Докторите обаче не съумели да излекуват дамата и преди няколко дни я оповестили за мъртва. Било проведено заравяне и дамата била заровена в земята.

Но няколко часа, откакто е била заровена, инцидентно преминаващи младежи чули крясъци за помощ от гроба на 49-годишната жена. Изплашени, те извикали отговорника на гробищния парк, който незабавно разрушил ковчега, само че дамата към този момент била умряла от задушаване.

Гъркинята била открита в поза, друга от тази, в която била заровена – очите и устата ѝ били отворени. Най-вероятно дамата се е опитвала сама да излезе от гроба си.

Пред управляващите младежите споделили, че чули от гроба думите “Помощ, спасете ме, извадете ме от тук “ съпроводени с удари по ковчег.

В момента тече следствие по случая. Възможно е роднините на покойницата да подадат тъжба против лекарите, които са я оповестили за мъртва и даже да ги съдят за обезщетение.

 Гробище

Съдебният доктор, който е изследвал тялото на дамата преди да бъде заровена, разяснява, че тя е била мъртва в продължение на часове и няма по какъв начин да е възкръснала.

" Просто не го имам вяра. Направихме няколко теста, в това число за сърдечна непълнота. Не е допустимо някой в такова положение да вика и да удря ковчега " – гласи формалното мнение на лекар Кристи Мацикуди.

Случаите на възкръснали мъртъвци обаче не са необичайност. Преди известно време бразилец самичък излезе от гроба си, като една инцидентно минаваща жена стана очевидец на този феномен.

Бразилецът, заровен в Сао Пауло, е станал жертва на лекарската припряност. След нечовечен махленски побой той е бил разгласен за мъртъв и заровен.

Но откакто се събудил, бразилецът почнал да излиза от гроба си и да вика за помощ. Свидетел на това станала жена, която незабавно уведомила за протичащото се и мъжът беше изваден на време от гроба.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР