45-годишният дърводелец Гуо Ангуан всеки ден излиза на площада на

...
45-годишният дърводелец Гуо Ангуан всеки ден излиза на площада на
Коментари Харесай

Отчаян баща всеки ден носи сватбена рокля и червило. Причината ще разтопи сърцето ви

45-годишният дърводелец Гуо Ангуан всеки ден излиза на площада на китайския град Цзъйгун.

Мъжът притегля всеобщо внимание с това, че носи сватбена рокля и червило на устните си. Минувачите постоянно му се смеят и се снимат с него без да знаят същинската причина за какво го прави.

Но когато научат повода, смехът им се заменя от сълзи…

Какво го кара всеки ден да излиза от вкъщи си в този чудноват тип?

Преди пет години, когато дъщерята на Гуо Ангуана навършила 4 години, лекарите й сложили страшна диагноза – левкемия.

 момиче-левкемия

След това Гуо похарчил всичките си спестявания, с цел да избави живота на щерка си.

Освен това, той взел като заем няколко десетки хиляди юани, с цел да заплати лекуването й в столицата на провинция Чанду. След осем изнурителни курса по химиотерапия при момичето настъпила ремисия.

 момиче-рак

Но след това ракът се върнал. Понеже Гуо имал огромни задължения, му оставало единствено да разчита на подаяния от непознати хора.

Но и те не били задоволителни. Когато дъщеричката му още веднъж заболяла, той бил заставен да вземе решителни ограничения.

За да притегли вниманието към себе си, той почнал да се разхожда из площада на родния си град, облечен в бяла сватбена рокля с блестящо червило на лицето.

Със себе си бащата носи дребен афиш, на който е написано, че „ търси сътрудник “, който може да помогне да избави щерка му и че той е подготвен да работи през целия си останал живот, с цел да изплати дълга си.

Макар определеният от Гуо метод да е доста необикновен, той провокирал огромен интерес.

По този храбрият татко съумял да събере за лекуването на щерка си над 16 000 юана.

Гуо изяснява, че до момента в който има даже един късмет да избави живота на щерка си, той ще направи всичко допустимо и невероятно.

„ Моето достолепие повече няма никакво значение за мен. Докато има положителни хора, които могат да оказват помощ да спася щерка си, аз съм подготвен да направя каквото би трябвало “ – споделя той.

На Гуо за жалост не му е провървяло като на други, по тази причина се длъжни да подкрепим напъните му и да му пожелаем скорошно излекуване на дребната му щерка.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР