45-годишната Анджелина Джоли даде специално интервю за мартенския брой на

...
45-годишната Анджелина Джоли даде специално интервю за мартенския брой на
Коментари Харесай

Анджелина Джоли с откровена изповед за майчинството

45-годишната Анджелина Джоли даде особено изявление за мартенския брой на английския Vogue. Актрисата предложения екипа на изданието в фамилния си дом в Лос Анджелис и приказва искрено за това какво е да си родител на шестте ѝ деца, написа Епицентър.

" Въпреки че желаех да съм майка на доста деца, си го представях като пътешестване някъде в джунглата. Липсват ми уменията да бъда типична майка у дома. Правя го с помощта на децата си. Те ми оказват помощ, само че аз в действителност не съм доста добра в това. Може да е тривиално, само че в случай че в действителност обичате и се пробвате, то фактът, че яйцата ви са прегорели, няма значение в последна сметка ", признава тя.

Джоли споделя, че е желала фамилният дом да бъде покрай този на бащата на децата ѝ, и той в действителност е на 5 минути.

А дали счита, че сега е безусловно щастлива? Актрисата не е сигурна, че в този момент претърпява най-успешния интервал в живота си.

" Фокусирах се върху изцелението на нашето семейство. Всичко постепенно си идва на мястото, все едно ледът се топи и кръвта се връща в тялото ми ", споделя Джоли.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР