42-годишната певица, писателка и инструкторка по йога Светла Иванова е

...
42-годишната певица, писателка и инструкторка по йога Светла Иванова е
Коментари Харесай

Светла Иванова откри майка си с детектив

42-годишната певица, писателка и инструкторка по йога Светла Иванова е наела частен детектив, който да намери биологичната й майка Елена, научи HotArena. Изпълнителката на шлагера на „ ФСБ ” „ Обичам те дотук ” се срещнала за първи път с нея след 25 години търсене. За трагичната си история приключила с благополучен край звездата описа преди време пред Гала в „ На кафе ”.

„ Научих, че съм осиновена преди цели 25 години. Моя съученичка, която смятах за другарка, ми го сподели, само че не беше по най-хубавия метод. Детската завист е много огромна и тя е имала своите аргументи, с цел да ми разкрие тази истина, с цел да ме засегне. В момента в който разбрах, че съм осиновена, реакцията ми беше естествена. Тогава споделих на моята баба и тя ми удостовери. Но едвам когато станах майка за първи път, споделих на осиновителката си, че знам истината ”, описа Светла Иванова.

През годините на търсене на същинската й майка, певицата се сблъскала с доста компликации. Имала напълно нищожна информация, от която мъчно можела да разбере повече и да я открие. „ Баба ми беше казвала, че майка ми е била ученичка, когато е забременяла от мъж, който е бил на доста по-голяма възраст от нея ”, спомня си още изпълнителката. Оказало се, че и  биологичната й майка се е пробвала да я намери по всевъзможни способи, само че защото живеела от 35 години в Германия и имала локално поданство, това се оказало извънредно мъчно. Светла даже наела детектив, който да я открие.

„ Преминах през съда, администрацията в Стара Загора, града в който съм родена и нищо. Оскъдна информация, нищожна, само че от тук и там, след доста несполучливи опити и срещи с най-различни хора, само че не точните, се срещнах с моята същинска майка. Казва се Елена ”, изясни Светла. Един ден, преди година и половина, родителката й звъннала по телефона. Щом видяла, че на екрана се изписва немски номер, певицата незабавно се сетила кой я търси. Гласът, който чула бил същият като нейния.

„ Все едно чух моя глас, моят тембър, моите безредици. Това, което споделях с мои другари преди този момент, че иска ми се пръсне сърцето при срещата ни, това чух и в слушалката от моята майка, когато се чухме за първи път. Беше доста вълнуващо, искаше ми се да рева, да крещя, да скачам... И се сдържах единствено, с цел да не прекъсне този диалог ”, споделя още Иванова. Певицата била сигурна в това, че най-сетне е разкрила майка си по доказаната информация, че преди да я осиновят е носела името Станислава. Това го знаела от родителите, които са я отгледали, а когато се чула с Елена, тя й споделила същото. При първият им телефонен диалог тя й споделя, че няма други деца и може би дори си е мислила, че Бог я е санкционирал за постъпката й преди години. А при първата си среща двете открили, че имат удивителна образна аналогия.

„ В момента връзките са ни като на същинска майка и щерка. Заедно сме и това ни прави безпределно щастливи. Имаме доста пропуснати моменти, само че като че ли връзката ни в никакъв случай не е серпантина. Децата също са щастливи, че имат баба и я обичат ”, споделя изпълнителката.
За да са сигурни в роднинската си връзка те създали ДНК тест. Той удостоверил, че вероятността Елена да е родила Светла преди 42 години е 99,96 %, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР