40-годишната Яна Ланге, която бе застреляна край синагогата в германския

...
40-годишната Яна Ланге, която бе застреляна край синагогата в германския
Коментари Харесай

Разстреляха близка на Люси Дяковска

40-годишната Яна Ланге, която бе убита край синагогата в немския град Хале, е била огромна фенка на българската певица Люси Дяковска, написа „ Билд “.

Както Брадва.бг заяви, Яна стана инцидентна жертва на терориста Щефан Балиет по време на нападението в сряда, което потресе Германия.

Терористът излъчи нападението във Facebook, а на фрагментите се вижда по какъв начин до момента в който той, въоръжен с автомат, се пробва да влезе в синагогата, около него минава Яна. Тя живее покрай храма. Яна го по питала учудено „ Какво правиш? “, а откакто подминала той я прострелял в тил.

След това екстремистът умъртвил и 20-годишния Кевин в дюнерджийница, намираща се до синагогата. Самият Щефан беше ранен при престрелка с полицията. „ Смъртта на Яна ме потресе “, съобщи Люси пред „ Билд “.

„ Ние бяхме положителни познати, въпреки тя да беше доста срамежлива и резервирана “, прибавя тя. написа Блиц.

За своя профилна фотография и за корица във Facebook 40-годишната жена в поставила снимки, на които се прегръща сърдечно с българката.

Люси, която доби известност в Германия като част от поп групата „ Но ейнджълс “, показа в обществената мрежа: „ Току-що научих нещо, което ме изкара от релси. Яна постоянно намираше време да посети мен или някое от другите девойки, когато бяхме в Лайпциг, Хале, Магдебург. Винаги!

През април тя пристигна и в Берлин, с цел да се забележим, въпреки и за малко. Нейните фотоси с мен постоянно мога да си спомня доста добре. Нейната прегръдка постоянно е била твърда и някак си цялостна с блян и в това време с тъга… Яна беше по-малка от мен, а аз постоянно я държах в ръката си, тъй като усещах, че има потребност от това. Тя постоянно споделяше, че ме обича! Последният път беше в края на юли. Тя няма да го направи повече. Еди чужд реши това, просто по този начин. Една нова звезда осветява небето. Какво е това? “. И други звезди на немската известна музика като Андреа Берг загатнаха с положително Яна Ланге, която постоянно им е засвидетелствала любовта си. Скромната жена също по този начин се занимавала любителски с пеене и композирала свои песни.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР