40-годишната Киена Букър от Канада стана новата звезда в Инстаграм,

...
40-годишната Киена Букър от Канада стана новата звезда в Инстаграм,
Коментари Харесай

Коя от тях е майката? 40-годишна фризьорка изглежда като сестра на дъщерите си

40-годишната Киена Букър от Канада стана новата звезда в Инстаграм, публикувайки свои фотоси дружно с щерка си. Потребителите в началото не могли да повярват на очите си, а по-късно почнали да молят Киана да показа тайните на своята безконечна младост, написа Лайф.
Всичко почнало със фотография, която Киана разгласила в профила си в Инстаграм през юни. Снимката бързо станала доста известна - потребителите се опитвали да схванат по какъв начин младото момиче на фотографията може да е майка на огромни дъщери.

Някои от коментиралите фотоса се усъмнили в достоверността на фотографията - те предполагали, че на фотографията са три сестри. Други пък решили, че Киана е родила първото си дете едвам на 15 години.

В реалност дъщерите на Киана са на 16 и 18 години, по тази причина догатките на скептиците не се оправдали. Жената признава, че първоначално е била смутена от отрицателните мнения, само че по-късно тя решила просто да не им обръща внимание.

Сега Киана постоянно разгласява фотоси в " Инстаграм " със своите дъщери. Жената към този момент е следвана от над 80 000 почитатели. Те постоянно се пробват да изяснят тайната на нейната младост, само че Киана единствено загадъчно се усмихва от фотосите.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР