40-годишната Габи и 50-годишният й съпруг Патрик планирали да имат

...
40-годишната Габи и 50-годишният й съпруг Патрик планирали да имат
Коментари Харесай

47 памперса на ден. Двойка планирала последно дете, родили им се четиризнаци

40-годишната Габи и 50-годишният й брачен партньор Патрик възнамерявали да имат четвърто дете – и да спрат дотук. Двойката към този момент имала общ наследник – двегодишният Сами – и две деца от предходни бракове.

През декември 2021 година те научили, че Габи е бременна. А на 12-та седмица ултразвукът посочил, че тя носи не едно дете, а четири. Новината шокирала бъдещите родители: при бременностите по натурален път това се случва един път на милион.

Лекарите следяли деликатно положението на Габи през цялата й бременност: с цел да предотвратят импровизиран аборт, й сложили песар.

Родителите от Тексас, Съединени американски щати посрещнали четиризнаците през юли 2022 година. Габи родила четири момчета на 34 седмица: Адам, Бенет, Коби и Дейн. Сега в фамилията има седем деца.

И макар че родителите са доста удовлетворени, толкоз доста бебета вкупом води и до известни дефекти.

Бенет и Коби толкоз си наподобяват, че родителите им вземат решение да боядисат ноктите на краката им  в разнообразни цветове, с цел да ги разграничават един от различен.

Габи, брокер на недвижими парцели, споделя „ Понякога комплицирам четиризнаците, тъй като Бенет и Коби наподобяват много идентични – би трябвало да полирам един от ноктите на краката им, с цел да мога да ги различа. “

„ Бенет има зелен нокът на крайници, а Коби има бял нокът. “

„ Имаме цветоте и за Адам и Дейн, само че тях е по-лесно да ги отличим, изключително когато порастват. “

Тя продължава: „ Беше цялостен потрес, когато разбрахме, че са четиризнаци. Вече бяхме купили огромна кола, подготвена за нашето шестчленно семейство, тъй че бяхме доста шокирани, когато разбрахме, че четиризнаците ще ни създадат семейство от девет души. “

Родителите споделят, че употребяват по 47 памперса всеки ден, 1,5 пакета кърпички, 32 шишета и пускат по три пранета с облекла.

„ Появата на четиризнаци е същинско предизвикателство “, споделя майката на седем деца. „ Но бяхме толкоз щастливи да ги доведем всички вкъщи и да ги прегърнем. “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР