''Оставката на Цветанов поискана от Бойко Борисов не ме изненадва.

...
''Оставката на Цветанов поискана от Бойко Борисов не ме изненадва.
Коментари Харесай

Осман Октай: Краят на ерата Борисов е близо

''Оставката на Цветанов поискана от Бойко Борисов не ме изненадва. Борисов съобщи, че се преувеличава ролята на Цветанов в структурите на ГЕРБ през годините, всичко това след изявлението и заканите на Бойко Борисов, че ще има тотална чистка откакто разбра, че ГЕРБ губи огромен капацитет от гласоподаватели, отвратени и от неговото управление'', това съобщи някогашният зам.-председател на Движение за права и свободи Осман Октай в ефира на ТВ+.

''Той се пробва да се почисти, махайки всички такива от горе до долу, които го дискредитират. Борисов очевидно си дава сметка какъв конфликт му следва, изключително в късия интервал до локалните избори, да се сблъска с наложени от Цветанов в тези 10 години фрагменти, които мафиотизираха области и общини. Той занапред ще има преден удар с тези хора, с тези фрагменти, тъй като той не може да ги разчисти'', сподели Октай.

''Дори аз стартирам да си мисля, че в София ще има излъчен нов претендент за кмет на мястото на Фандъкова. Не като наказателна мярка против Фандъкова, а по-скоро Фандъкова ще остане близо до Бойко Борисов, с цел да развива друга кариера, само че по всяка възможност и от изборните резултати, които получи ГЕРБ, в това число и в София, ще има съгласно мен промяна'', установи някогашният политик.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР