''Нито десетична запетая не е влязла по сметките ни като

...
''Нито десетична запетая не е влязла по сметките ни като
Коментари Харесай

Крупиета: Държавата не ни е помогнала с нищо

''Нито десетична запетая не е влезнала по сметките ни като помощи от страната по време на пандемията, само че ние плащаме налози, осигуровки и акцизи. Това разясниха крупиетата Гергана Петрова и Теодора Генова в предаването " Честно казано с Люба Кулезич " по телевизия Евроком.

Те са взели участие и в митинга, състоял се през вчерашния ден (27 януари) пред Министерски съвет и който беше проведен от Българската асоциация на заведенията и Сдружение на заведенията в България.

" Съумяхме да съберем крупиета от цяла България, с цел да участват и да поддържат митинга. Много е съществено хората от цялата страна да стигнат до митинга ", споделиха те.

" Искам да вляза на работното си място, боготворя местоработата си ", разяснява Теодора Генова. По думите им контактът с хората е скъп, а хазартът е развлечение, а не заплаха.

Чувствам го като предопределение, не считаме, че сме изтеглили слабата карта, а в противен случай - блъснали сме
джакпота. Ние не сме порочна специалност, ние не сме кръвопийци, ние не работим с нарушители. Нека хазартът да е недостатък, само че и алкохолизмът също е недостатък, само че алкохол се продава ", сподели още Генова.

Целия диалог на Люба Кулезич с крупиетата Гергана Петрова и Теодора Генова можете да изгледате във видеото:




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР