''Аз не мога да изкажа някаква определена хипотеза, защото не

...
''Аз не мога да изкажа някаква определена хипотеза, защото не
Коментари Харесай

Асен Йорданов: Гешев е по-голям вълшебник от Кристиян Бойков

''Аз не мога да изкажа някаква избрана догадка, тъй като не е ясно и тъкмо, каква директория е открита, открита ли е, по какъв начин е открита. Адвокатите на Кристиян настояват, че има доста жестоко тъпчене на Наказателно-процесуалния кодекс. Казват, че може да се постави на компютъра такова нещо, а след това да се ''намери'', както се подмятат опиати например'', по този начин издателят на уеб страницата ''Биволъ'' Асен Йорданов разяснява случая с хакерската офанзива против Национална агенция за приходите и последвалите дейности на държавните органи против обвинения IT експерт Кристиян Бойков и компанията TAD Group, в която той работи. Изказването си Йорданов направи в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком.

Познават ли Асен Йорданов и хората от Биволъ Кристиян Бойков и имат ли нещо общо с компанията TAD Group, попита Йорданов водещата Кулезич: ''Аз нямах концепция изобщо, до момента в който не се появи по медиите. Нямах концепция за тази компания, това момче не го познавам, дори не бях му чувал името'', отговори Асен Йорданов.

''Чух изказването на премиера, че Кристиян Бойков бил ''вълшебник'', аз по тази линия бих споделил, че Иван Гешев е по-голям ''вълшебник'' от Кристиян, щом прокурорите могат да вършат такива клевети, щом си разрешават да вършат такива внушения, изказвания, подмятания, подтекстови обвинявания, без да имат каквито и да било доказателства за сходни дейности. Той ги упрекна в кибер рекет. Да каже кои компании са рекетирани от тази компания? Това са едни голословни, словоблудствени обвинявания, те са за очерняне, дискредитиране по правилото на цялата идея на медиите, които са подвластни на Пеевски'', съобщи още издателят на уеб страницата ''Биволъ''.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР