37-годишната фризьорка, която обра свои колеги, отива на съд. Прокуратурата

...
37-годишната фризьорка, която обра свои колеги, отива на съд. Прокуратурата
Коментари Харесай

Денем фризьорка, нощем обирджийка: Крадлата от Пловдив се кри в гардероба от полицията

37-годишната фризьорка, която обра свои сътрудници, отива на съд. Прокуратурата към този момент е внесла обвинителен акт против нея, оповестява Марица. Мария работела като асистент във фризьорски салон в Пловдив. Там се срещнала с колежката си – козметичка, която живеела дружно със фамилията си и брат си в апартамент в регион „ Южен “. Срещу тях се намирало жилището на нейната баба. Мария решила да извърши кражба на двете места и се сдобила с ключове от входните порти.

На 6 август вечерта привела проекта си в осъществяване. Първо влезнала в жилището на колежката си, която отсъствала от вкъщи, и оттова лишила 1500 лв., голям брой златни украшения, декорации за коса, перука и други движимости. Всичко сложила в раницата си и се насочила към второто жилище. Отключила го и светнала лампата в една от стаите, откъдето взела 150 лв., персонален почетен знак, златни украшения и други неща.

През това време към дома си се прибирал брата на колежката й, който видял осветената стая, а знаел, че баба му през това време отсъства, тъй като е на отмора. Бил подаден сигнал в полицията, като пристигналите на място екипи влезнали в жилището. При обход в жилището те открили крадлата, която се била скрила в дрешника дружно с раницата с отнетите пари и златни декорации. За да не я разпознаят, тя си била поставила перука, маска и ръкавици. Униформените я арестували. По бързото произвеждане са осъществени голям брой дейности по следствието, оповестиха от прокуратурата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР