Военната прокуратурата ще наеме дори геодезисти, за да направят геодезична

...
Военната прокуратурата ще наеме дори геодезисти, за да направят геодезична
Коментари Харесай

Смъртоносното меле с Петков: Военна прокуратура се задейства, искат геодезична снимка и експериза

Военната прокуратурата ще наеме даже геодезисти, с цел да създадат геодезична фотография и експертиза, които да оказват помощ в следствието на аргументите за жестоката злополука край Аксаково с автомобил на НСО, заяви БНР.
При случая в четвъртък с колата на службата за защита, която превозваше някогашният министър председател и сегашен народен представител Кирил Петков, почина 63-годишният водач на граждански автомобил, като пострада тежко и брачната половинка на починалия.
Нейното положение сега е устойчиво, само че тя към момента е в реанимацията на Многопрофилната болница за интензивно лекуване „ Св. Анна “ във Варна. Пътуващите четирима от колата на НСО бяха невредими.
Ще има още един оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде осъществен от специалисти на Военната прокуратура, свързани с следствието.
Автомобилите от злополуката се намират на охранителен паркинг във Варненска област. Експерти ще ревизират дали бутоните в колата на НСО за светлинна сигнализация са били включени. Те ще уточнят и други елементи, свързани с автотехническата експертиза.
Резултатите от аутопсията на мъжа са съвсем подготвени, чакат се кръвните проби, настояват още от държавното обвиняване.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР