34-годишна жена роди в парка, а трупчето на новороденото й

...
34-годишна жена роди в парка, а трупчето на новороденото й
Коментари Харесай

Жена роди в парка и изхвърли бебето в багажника

34-годишна жена роди в парка, а трупчето на новороденото й бебе бе намерено от служители на реда в багажника на фамилния автомобил.

Вчера в 18.20 часа в Районното ръководство на полицията в Горна Оряховица е получен сигнал от локалната болница за призната родилка без бебе, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново.

Гинеколозите съобщили, че дамата е родила същия ден. Криминалистите са почнали следствие, като малко по-късно пред хранителен магазин е открит брачният партньор на родилката – 34-годишния Х. П. В багажника на фамилния автомобил пък криминалистите се натъкнали на безжизненото тяло на новородено момченце.

Според първичната информация дамата е родила в парк в Горна Оряховица, където е открита с изобилен кръвоизлив. На местопроизшествието е осъществен оглед, в наличието на правосъден доктор.

Тялото на бебето е откарано за аутопсия във великотърновската болница. По случая е стартирано досъдебно произвеждане под наблюдението на Районната прокуратура.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР