33-та рекордна вливка хиалурон ще си инжектира в устните БГ

...
33-та рекордна вливка хиалурон ще си инжектира в устните БГ
Коментари Харесай

Не е за хора със слаби сърца: БГ Барбито отново провокира, ще си прави нова, рекордна вливка

33-та рекордна вливка хиалурон ще си инжектира в устните БГ Барби. Притежателката на най-голямата уста в света не може да се спре. И до дни ще си направи нова процедура. Дали устните ѝ ще устоят на напрежението или ще се взривят, чудят се почитатели...

Бургазлийката, на която предстоят два държавни изпита през лятото, преди да се дипломира като бакалавър от Софийския университет " Св. Климент Охридски ", продължава стремително с пластични корекции.

Наред с новата вливка, Андреа Иванова ще си постави и втора порция хиалурон и в скулите, с което да ги повдигне и оформи.
 
                             

" Идеята е да придам на лицето характерна форма, която ми харесва. Допада ми дамата с най-големите скули на света, макар че мнозина не я утвърждават. Тя си е поставила имплант с интервенция. Засега при мен остава разновидността с филърите, не съм мислила за намеса като при нея, само че нищо не се знае ", споделя за " България Днес " Андреа.

И това не е всичко. Тя признава, че мисли за силикон в гърдите. Тя към този момент постави по 600 кубика във всяка гърда - или общо 1200.
 
                             

" Тази година желанието ми е да увелича двойно силикона и той да бъде по 1200 кубика във всяка гърда. Вече мина повече от година от пластичната интервенция и мога да приказвам с хирурга за това. Ако стигнем до консенсус, скоро ще го направя. Парите не са проблем, значимо е лекарят да позволи ", конкретизира концепцията си тя.

Обмисля сериозна оферта от италианско шоу за международни върхове, предавано в най-гледаното време по Канал 5. Италианските продуценти щели да поемат всички разноски по пътуването и 5-дневния престой на собственичката на устни №1 в света, само че тя още размишлява дали да одобри.

Получила е и предложение да се снима във филми за възрастни. Но споделя, че към този момент платформата " Онлифенс " ѝ е задоволителна.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР