31-годишният Биляй М. отива на съд заради извършено убийство с

...
31-годишният Биляй М. отива на съд заради извършено убийство с
Коментари Харесай

Разкриха брутално убийство с бухалка край Добрич

31-годишният Биляй М. отива на съд поради осъществено ликвидиране с особена свирепост и по изключително непосилен метод за жертвата.

Това оповестиха от Окръжна прокуратура гр. Добрич. Според обвинителния акт, закононарушението е осъществено на 03.11.2012 година в село Божурово.

В нощта на 2 против 3 ноември 2012 година след среднощ, при инцидентна среща в центъра на с. Божурово потърпевшият Е.Б. поканил Биляй М. в дома си за почерпка с ракия, която последният приел. Двамата отишли в дома на потърпевшия и се почерпили с ракия. След използването на алкохол зародил спор сред двамата.

Гостът напуснал за малко дома на потърпевшия и не след дълго се върнал с дървена бухалка в ръце и нанесъл голям брой удари със забележителна мощ в региона на главата и горните крака на Е.Б. Нанасянето на ударите траяло, до момента в който потърпевшият не изгубил дарба да прави дейни придвижвания.

Вследствие на нанесените удари, потърпевшият е получил травма на основния мозък, която е довела до остра сърдечна и дихателна непълнота, вследствие на което настъпила гибелта му. След нанасянето на ударите Биляй М. неотложно напуснал дома на потърпевшия и се укрил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР