31-годишната Лиза Стаут от американския град Белвю в щата Охайо

...
31-годишната Лиза Стаут от американския град Белвю в щата Охайо
Коментари Харесай

Изумително! Млада жена показа потресаваща нова и отчетлива СНИМКА на чудовището от Лох Нес

31-годишната Лиза Стаут от американския град Белвю в щата Охайо през миналите дни прегледа посредством услугата Гугъл Earth панорами от крайбрежието на популярното шотландско езеро Лох Нес и, най-вероятно, е разкрила на една от тях фотография на именитото страшилище.

Загадъчният кадър, както уточняват специалистите, е бил направен в курорта " Лох Нес Хайленд-Резорт " през април 2015 година.


Удивителният кадър демонстрира голям тъмен обект, който се подава от водата близо до брега. Аномалията отчетливо напомня на същество с формата на динозавър с дълга шия и вдигната нагоре глава. Някои криптозоолози, запознали се с тайнствената снимка, дори са съзрели на нея и очите на чудовището.

ВИЖТЕ удивителната СНИМКА на Неси ТУК!



Шотландският специалист Хари Кембъл официално събиращ материали с изображения на лохнеското чудовище и информация за неговите появи, нарече дадената находка наистина потресаваща. Хиляди души всяка година посещават водоема с надеждата да видят Неси и да го заснемат, но такава ценна снимка се е получила с лекота на служителите на Гугъл, преминали покрай езерото с панорамна камера.

Също е удивително, че никой през изминалите три години не е успял да забележи на кадъра дадената аномалия.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР