31-годишната Жаклин Суза от Колорадо Спрингс бе арестувана след като

...
31-годишната Жаклин Суза от Колорадо Спрингс бе арестувана след като
Коментари Харесай

Ревнива булка закла младоженеца като яре, защото поискал да покани бившата си на сватбата

31-годишната Жаклин Суза от Колорадо Спрингс бе задържана откакто намушкала годеника си Брендън Уоткинс с нож за пържола. Както оповестява he Sun, дамата ревнува от любовника си от неговата някогашна другарка, който той желал да предложения на сватбата.



33-годишният Брандън Уоткинс бе открит погубен в кухнята в личната си къща. Неговата избраница Жаклин уведомила полицията, че нейният ухажор е бил погубен, до момента в който тя е в банята, само че униформените не са разкрили признаци на щурм. Тогава дамата трансформирала показанията си и споделила, че младоженецът се е самоубил по време на свада. Имало още една версия: тя блъснала Брандън леко, след което тойъ паднал на ножа.

Накрая станало ясно, че двойката се е скарала по време на планирането на сватбата. Брандън желал да предложения някогашната си другарка на празника и Жаклин заподозряла, че връзката им продължава. Ревнивата булка блъснала мъжа с нож за пържоли, което довело до гибелта му. Сега Жаклин Суза е задържана, тя е упрекната в ликвидиране. Първото дело е планувано за 1 август.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР