30-годишната Дария Дугина - дъщеря на руския философ, определян като

...
30-годишната Дария Дугина - дъщеря на руския философ, определян като
Коментари Харесай

Дъщерята на руския общественик Александър Дугин e била взривена в кола

30-годишната Дария Дугина - щерка на съветския мъдрец, определян като непосредствен до Путин, Александър Дугин, е бил взривена в джип край село Болшие Вязоми в Московска област, оповестяват международните организации.

Дария Дугина е починала на място. Целта в действителност е била татко ѝ, който е трябвало да пътува в същата кола, само че се е качил в друга.

Припомняме, че Александър Дугин е определян като "идеолог на съветския свят " и "евразийството " - основаването на свръхдържава посредством интеграция на Русия с някогашните руски републики.

60-годишният Александър Дугин постоянно е именуван "мозъкът на Путин " или "Распутин " поради околните си връзки с съветския президент. Той е някогашен основен редактор на твърдо пропутинската телевизионна мрежа "Царьград " и се счита, че е подстрекател на продължаващата инвазия в Украйна. Макар да няма публична роля в държавното управление, се счита, че извънредно десният свръхестествен публицист оказва въздействие върху Путин, изключително на неговия агитационен фронт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР