29-годишен мъж, пребил бившата си приятелка в гориста местност. Той

...
29-годишен мъж, пребил бившата си приятелка в гориста местност. Той
Коментари Харесай

ПОРЕДЕН УЖАС: Насилник отвлече бивша своя приятелка, 5 часа я би безмилостно в гориста местност

29-годишен мъж, пребил някогашната си другарка в гориста околност. Той е притеглен към наказателна отговорност по две обвинявания, оповестиха от прокуратурата.
Първото е за това, че на 2 октомври в землището на Павел баня е предизвикал на 26-годишната жена междинна телесна щета, изразяваща се в строшаване на челюст, предава Телеграф.
Второто обвиняване е за това, че на същата дата в Павел баня е я принудил да се качи в автомобила му и да отиде с него в гористата околност, като е използвал за това мощ.
Той и дамата са имали връзка без да са живели взаимно. От известно време са били разграничени, като той е обитавал и в чужбина. На 2 октомври потърпевшата е била на улицата и чакала своя другарка, когато наоколо е спрял с автомобила си обвиненият, като е желал да поговорят, само че тя не желаела.
Тогава мъжът е използвал мощ, като почнал да я дърпа за косата в посока на автомобила си, хванал я през тялото и я вкарал принудително в него. Закарал я в местността, където престояли към 5 часа. Там той е нанасял удари по тялото и главата на дамата.
В хода на следствието ще се събират доказателства каква връзка са имали обвиненият и жертвата и надлежно дали телесна щета е нанесена в изискванията на домашно принуждение с оглед промените на Наказателния кодекс през август 2023 година по отношение на този тип закононарушение.
Наблюдаващият прокурор е предявил обвиняване по отношение на него и е постановил задържане за период до 72 часа. Мъжът е бил осъждан за друго закононарушение.
Предстои да му бъде пожелан непрекъснат арест.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР