26-годишното момиче от американското градче Солт Лейк Сити постоянно била

...
26-годишното момиче от американското градче Солт Лейк Сити постоянно била
Коментари Харесай

Момичето, което се напива от храна

26-годишното момиче от американското градче Солт Лейк Сити непрекъснато била пияна, само че не близвала алкохол. Историята й споделя Unilad.

Майката на Алиса Келш забелязала, че щерка й от известно време изглеждала непрестанно пияна. Дъха й миришел, очите били изцъклени, а думите – несвързани. Смеела се неестествено и дори залитала. Възрастната жена се удивила, тъй като знаела, че щерка й не пие. Затова почнала да я води по лекари, които били единомислещи в диагнозата – автопивоварен синдром.   Което значи, че се напива единствено...от яденето на самун, сладкиши и плодове.

Състоянието й се оказва не подарък от бога, а болест и то доста рядка. При нея вътрешностите създават етанол, или чист алкохол, от въглехидрати.  Това обяснявало и за какво момичето изглеждало пияно постоянно след ястие.

Лекарите предположили, че болестта се е отключило след несъразмерна приложимост на антибиотици. Назначили й противогъбичен курс и по този начин равнището на етанол последователно се нормализирало.

Алиса твърди, че до момента в който е била непрестанно опиянена се чувствала доста отпаднала и изтощена. Затова и се кълне пред връсниците й, че да си постоянно пийнал въобще не е най-забавното нещо на света.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР