Нова карта даде смайваща картина на британските плажове, които са

...
Нова карта даде смайваща картина на британските плажове, които са
Коментари Харесай

Страшна карта показва броя на британските плажове, засегнати от отвратителни „предупреждения за замърсяване на канализацията“

Нова карта даде смайваща картина на английските плажове, които са наранени от „ сигнали за замърсяване на канализацията “.

Много от сигналите са издадени заради пороен дъжд и наводнения, които доведоха до изтичане на канализация в реки и водни пътища. Пречистените отпадъчни води постоянно се изхвърлят във водните пътища от канализационната система и времето може да докара до преливане на необработени боклуци и дъждовна вода във водните пътища.

Нацията имаше доста дъждове през ранния пролетен месец, което докара до плажове нагоре и надолу Обединеното кралство да бъде включено в предупредителните сигнали за канализацията, пуснати от благотворителната организация Surfers Against Sewage. Групата за запазване на морето е основала интерактивна карта на плажовете и някои са включени с предупредителни знаци.

Той предизвестява евентуалните плувци, когато са употребявани механизми за преливане на отпадъчни води, с цел да се предотврати претоварването им. Това води до повърхнина...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР