26-годишната студентка Жасмин от Великобритания стана поредното момиче, продало девствеността

...
26-годишната студентка Жасмин от Великобритания стана поредното момиче, продало девствеността
Коментари Харесай

Холивудска звезда спечели невинноста на девица за 1,2 млн евро

26-годишната студентка Жасмин от Англия стана следващото момиче, продало девствеността си на търг за 1,2 млн евро. Това се трансформира в нещо напълно нормална процедура, която към този момент не провокира същия интерес, както преди две години, да вземем за пример. Въпреки това историята на младата лондончанка е сензационна.

Името на Жасмин влезе в заглавията на пресата преди година, когато тя потърси услугите на на компанията Cinderella Escorts.

Тя пожела да се раздели с невинността си за пари, водена от упоритостите и желанието да стартира собствен личен бизнес.



В наддаването за Жасмин се присъединили много мераклии, само че спечелилият бил един... и то какъв. Купувачът се оказал холивудска звезда с интернационална популярност.

Когато дамата схванала, кой е предложил най-високата сума в наддаването, не могла да повярва. Тя била изумена, че той е един от "любимите ѝ холивудски артисти ".

Британските медии настояват, че същият човек е наддавал и в различен сходен търг предходната година. Тогава той не могъл да се пребори за девствеността на 19-годишен американски модел, на име Жизел. В последна сметка момичето се продаде за 3,9 милиона $ на предприемач от Абу Даби, който самата тя разказа като "сбъдната фантазия ".

Този път обаче, артистът съумял да даде най-високата цена, преборвайки двамата си най-силни и настървени противници — немски предприемач от Мюнхен, който предложил 1,1 милиона евро и футболист от тима на Манчестър Юнайтед, който бил подготвен да заплати 600 000 евро.



Срещата сред Жасмин и спечелилия в търга ще се състои през април "в хотел ", декларират от организацията, провела онлайн наддаването.

Жасмин, която не разкрива същинското си име, споделя пред изданието, че е съумяла да вечеря с всеки от тримата мераклии и счита за удивително всичко, което е претърпяла. Тя споделя още, че не си е и представяла да се снабди с такава голяма сума.

"Моите родители ме поддържат още от началото. Те знаят всичко и нямат нищо срещу. Аз съм на 26 години и те знаят, че съм към този момент задоволително огромна, с цел да вземам решение сама какво да върша с тялото си ", споделя Жасмин.

"Винаги съм била огромна фенка на артиста, който завоюва търга. Сякаш съм по нервна като фенка и това, че го срещнах, в сравнение с по отношение на загубата на девствеността. Но кой знае, ще видя по какъв начин ще се усещам, когато се срещнем в хотела ", приключва Жасмин.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР