25 януари 2022 г., София – Поли Генова е най-слушаният

...
25 януари 2022 г., София – Поли Генова е най-слушаният
Коментари Харесай

Поли Генова е най-слушаният български изпълнител за 2021 г.

25 януари 2022 година, София – Поли Генова е най-слушаният български реализатор за 2021 година В формалната ранглиста за най-излъчвана ария в българския ефир през миналата година, Поли заема първо и трето място с безспорните си шлагери „ Last Night “ и „ No More “ и по този начин изпреварва актьори като хитмейкъра и притежател на четири статуетки Грами Ed Sheeran и съветската сензация Zivert.

Изминалата година бе извънредно сполучлива за Поли Генова и изпълнителката изненада своите фенове с редица нови шлагери. Песента „ Last Night “ стана сензация от самото си издаване и получи интернационално самопризнание с ротации в най-известния музикален ТВ канал в света MTV. Парчето „ No More “ пък, с изключение на топ шлагер, е и извънредно персонален за Поли Генова план. Песента споделя любовната история сред нея и половинката ѝ Джоузеф, който дебютира пред камера в клипа към песента. В края на 2021 година, единствено два дни откакто стана майка за повторно, Поли показа и новата си ария „ Na Na “, с която още веднъж се подреди на първите позиции в родните чартове. Всички сингли на изпълнителката се популяризират цифрово във всички платформи от Warner Music посредством Орфей Мюзик.

„ Музиката е моят метод да предавам страст, да зареждам с позитивна сила и да въодушевявам слушателите. А страхотното показване на „ Last Night “ и „ No More “ е голямо самопризнание за целия екип, с който работя, и ме прави извънредно горда. Благодаря за любовта и позитивната сила – точно те ме стимулират да не преставам напред! С екипа ми сме подготвили невероятни изненади за новата година и сме нетърпеливи още веднъж да изненадаме и зарадваме публиката! “, споделя Поли Генова.

Изпълнителката изпрати миналата 2021 година с още редица триумфи както в персонален, по този начин и в професионален проект. Освен шлагерите, които подари на почитателите си, тя зарадва публиката и с 3 необикновено сполучливи концерта в Пловдив, София и Созопол. В персонален проект през 2021 година фамилията на чаровната певица се усили с още един член с раждането на прелестната ѝ щерка Леа Ка̀трин, което направи годината още по-незабравима и прочувствена за нея.

За Поли Генова

Поли Генова е един от най-успешните актьори на българската музикална сцена. Изпълнител е на шлагерите На дебелоглав, Солени дни, Още, Героите, Perfect love, Г-н Президент и други Поли е един от най-успешните български участници на Евровизия, като през 2016 година печели влиятелното четвърто място. Песента If Love Was a Crime, с която взе участие, се трансформира в шлагер в Европа. През 2015 година Поли Генова е водеща на финала на Детската Евровизия, извършен в България, с което става извънредно известна измежду почитателите на състезанието по целия свят. Дълги години е жури в най-гледаните музикални риалити формати в България – X Factor и Гласът на България.

    

За повече информация и поръчки за изявление, апелирам, свържете се с М3 Communications Group, Inc. на: и 02/ 818 70 10.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР