25 декември наближава все повече и повече, така че защо

...
25 декември наближава все повече и повече, така че защо
Коментари Харесай

Имате остри очи, ако можете да забележите скрит Рудолф сред елените на Дядо Коледа

25 декември наближава от ден на ден и повече, тъй че за какво не се отдадете на празнична главоблъсканица от instantprint, с цел да накарате зъбчетата в мозъка си да се развихрят?

Ако можете да забележите скрития Рудолф измежду останалите известни северни елени на Дядо Коледа, това значи, че имате съществено остри очи. И макар че може да наподобява като лесна задача, с помощта на много аления му „ бляскав нос “, който „ свети “ и е „ толкоз ослепителен “, съгласно известната ария, той в действителност е добре прикрит на тази фотография. Така че за какво да не вземете другари или семейство, да се състезавате и да видите кой може да забележи най-очарователния северен елен от всички?

Червеният декор и шапките на Дядо Коледа затрудняват забелязването на класическия му червен нос, само че в случай че очите ви са задоволително остри, ще намерите Рудоплох, сврян измежду елените. Погледът ви евентуално ще бъде притеглен от шапките на Дядо Коледа преди самия Рудолф, само че просто продължавайте да гледате и ще можете да забележите нахалн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР