24-годишната Лиза Мария Веласкес от Ню Йорк изчезнала без вест

...
24-годишната Лиза Мария Веласкес от Ню Йорк изчезнала без вест
Коментари Харесай

Проклятието на звяра: Убиец на бременна се закани да отмъсти и на една от дъщерите ѝ, след 12 години я намериха разкъсана

24-годишната Лиза Мария Веласкес от Ню Йорк изчезнала без новина на 22 август, а няколко дни по-късно елементи от тялото на момичето били открити в два парка в Бронкс. И в този момент стана известно, че на 12-годишна възраст Лиза Мария е станала очевидец на убийството на личната си бременна майка, оповестява " Дейли мейл ".

Когато Лиза Мария Веласкес била на дванадесет години, бременната й майка, Мерилин Джинел, била грубо убита пред очите й. Лиза, както и нейният брат и сестра, можели единствено да гледат по какъв начин майка й е бита инамушкана от любовника й Робърт Кокли. След убийството мъжът се обърнал към децата и ги заплашил, че ще ги убие, в случай че опишат на някого за това, което са видели.


Лиза Мария Веласкес и нейните брат и сестра

Въпреки това, Кокли не съумял да скрие кървавото си дело и той бил наказан на 25-годишен затвор. Но ужасното му заричане въпреки всичко било изпълнено - Лиза Мария Веласкес станала жертва на грубо ликвидиране. Момичето било пребито и умряло от удари по главата. След това тялото й било разчленено, сложено в пликове и прикрито в разнообразни елементи на двата парка в Бронкс.


Дакуан Уилър и Сиара Мартинес

По обвиняване в убийството на Лиза Мария били задържани 31-годишните Дакуан Уилър и Сиара Мартинес. Все още не е ясна повода за закононарушението. Може би жестокото ликвидиране на момичето било отмъщението на Робърт Кокли, а може и да е прост обир. Сега полицията се пробва да разбере претекстовете на нарушителите. Засега е известно, че убийците са познавали персонално жертвата си - Сиара Мартинес е декларирала, че е другарка на Лиза Мария и изпитва любов към нея.

Превод и редакция: БЛИЦ


Лиза Веласкес



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР